Kindcentrum de Kubus

We zijn blij u te kunnen informeren dat Stichting Kinderopvang Catent per 1 juni 2022 is gestart met Kindcentrum De Kubus. Alle kinderen tussen de 0 en 13 jaar zijn van harte welkom op onze locatie nabij het Kulturhus De Elshof in Wijthmen.

Vanaf 1 oktober 2022 bieden wij naast de dinsdag en donderdag ook kinderdagopvang (KDV) op maandag aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Hieronder leest u het algemene productaanbod met de prijslijst.

Hieronder leest u de informatie specifiek voor de opvang van 10 weken tot 4 jaar.

Hieronder leest u de informatie specifiek voor de buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar.

De pincode, voor het gebruik van de app, leest u op het mededelingenbord bij de ingang. 

Op kindcentrum de Kubus kunnen kinderen zich met plezier, in een veilige omgeving ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind: 

  • positief en met aandacht wordt benaderd
  • de ruimte krijgt om zelf te ontdekken en te leren
  • veel plezier heeft
  • zijn/haar zelfstandigheid ontwikkelt

De kinderdagopvang (0-4 jaar) , de BSO (4 -13 jaar) en het basisonderwijs zitten samen onder een dak. We beginnen ook met twee ochtenden peuteropvang (2,5 – 4 jaar). We streven naar een soepele overgang tussen de verschillende groepen en school. Ook als uw kind niet naar basisschool De Kubus gaat. Alle kinderen zijn welkom!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Natuurlijk kunt u een afspraak maken voor een rondleiding op de Kubus om vast de sfeer te kunnen proeven. We hopen de verbouwing in mei af te kunnen ronden. We hopen u en uw kind(eren) te ontmoeten bij Kindcentrum De Kubus.

Met vriendelijke groet,

Marja Tijs

directeur.kubus@kinderopvangcatent.nl