Het team van kindcentrum de Kubus

Michiel van Mourik

is directeur van kindcentrum de Kubus. Hij is dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig. De andere dagen is hij op de Sint Nicolaas in Lierderholthuis. De Kubus en de Sint Nicolaas vormen samen een onderwijsteam binnen stichting Catent.

Manon Schrijver

is onze Intern Begeleidster. Zij is verantwoordelijk voor het volgen en begeleiden van onze (zorg)leerlingen. Ze is elke woensdag aanwezig en om en om op dinsdag of donderdag. Daarnaast werkt ze ook een dag op de Sint Nicolaas.

Kirstie Schoorlemmer

werkt in groep 1-2-3. Spelenderwijs leert zijn de kinderen taal, rekenen, samenwerken en nog heel veel andere dingen. Zij is ook het aanspreekpunt voor “nieuwe” ouders. Kirstie is alle dagen aanwezig.

Alieke Benjaminsen

is verantwoordelijk voor groep 4-5. Daar leert zij de kinderen met veel plezier lezen, schrijven, rekenen en nog veel meer. Alieke staat maandag t/m woensdag voor de groep. Op donderdag heeft ze ambulante taken. 

 

Mieke Meijer

is locatiecoördinator en staat ook zelf op de groep op het kinderdagverblijf.  Mieke denkt veel mee over het beleid en de doorgaande lijn van het kinderdagverblijf naar school en bij de afstemming tussen onderwijs en opvang.

Sanne Stenekes

is ons vaste gezicht op de voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast is ze op dinsdag en donderdag ook op de naschoolse opvang te vinden. Op maandag en dinsdag ochtend is ze verder nog te vinden op de Sint Nicolaas. Daar ondersteunt ze de leraren en kinderen als onderwijsassistent.

Manon van Asselt

is de leerkracht van groep 7. In de klas heeft zij veel aandacht voor het leren plannen en het begrijpend/ studerend lezen met name bij wereldoriëntatie. Ook begeleidt zij onze stagiaires binnen ons onderwijsteam. Manon is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. 

 

 

Marleen Lopulissa

is een vast gezicht op het kinderdagverblijf.  Marleen staat op maandag, dinsdag en donderdag op de groep. Daarnaast begeleidt ze ook de peuterochtenden. 

Christiane Bloem

geeft les aan onze groep 6-8 en groep 7. Ze werkt op maandag en dinsdag en is het aanspreekpunt als meester Michiel niet aanwezig is. 

 

Ellen Hofstra

is de drijvende kracht achter alle activiteiten die we ondernemen op de opvang. Ze is op maandag, dinsdag en donderdag te vinden op de BSO. Daarnaast is zij ook op maandag en woensdag op de Kubus te vinden als zij kinderen begeleidt die wat extra ondersteuning nodig hebben.  

Marjanne Eilander

is altijd op dinsdag te vinden op de BSO. Ze is heel flexibel en is daarom ook wel op andere dagen aanwezig op de Kubus. In haar vrije tijd maakt ze prachtige taarten. Die creativiteit gebruikt ze ook tijdens activiteiten op de naschoolse opvang.

Niels

is vijf dagen in de week de meester van groep 6-8. 

Nienke Willems-Strookappe

is pedagogisch medewerker voor de BSO en kinderdagverblijf. Je vindt haar op maandag en donderdag op de Kubus. 

e-mail: n.willems@kinderopvangcatent.nl 

 

Henrike Beens

is pedagogisch medewerker voor het kinderdagverblijf en de BSO. Ze is op verschillende dagen op het kinderdagverblijf te vinden.

e-mail: h.beens@kinderopvangcatent.nl 

 

Suzan Ruitenberg

doet haar WPO op de Kubus. Zij staat op donderdag en vrijdag voor groep 4-5. Juf Manon van Asselt begeleidt haar buiten de groep.