Het team van de Kubus

L

Marja Tijs

Marja Tijs is directeur van de Kubus. Ze is maandag, woensdag (om en om) en donderdag op school aanwezig. De andere dagen is ze op de Sint Nicolaas in Lierderholthuis. De Kubus en de Sint Nicolaas vormen samen een onderwijsteam binnen stichting Catent.

e-mail: directie.kubus@catent.nl

L

Manon Schrijver

Manon Schrijver is onze Intern Begeleidster. Zij is verantwoordelijk voor het volgen en begeleiden van onze (zorg)leerlingen. Ze is elke woensdag aanwezig en om en om de dinsdag of de donderdag. Daarnaast werkt ze ook een dag op de Sint Nicolaas.

e-mail: ib.kubus@catent.nl

L

Kirstie Schoorlemmer

Kirstie werkt in groep 1-2, de grootste groep op dit moment. Kirstie is alle dagen aanwezig.

e-mail: k.schoorlemmer@catent.nl

L

Marjolein Lammers

Marjolein is verantwoordelijk voor groep 3 en ze vervult daarnaast een aantal zorgtaken. Marjolein is de gehele week aanwezig.

e-mail: m.lammers@catent.nl

L

Christiane Bloem

Christiane geeft les aan onze middenbouw; de groepen (3)-4-5. Ze werkt op maandag tot en met woensdag en is het aanspreekpunt als juf Marja niet aanwezig is.

e-mail: c.bloem@catent.nl

L

Danique Dijkslag

Danique is onze WPO leerkracht. Zij staat op donderdag en vrijdag voor groep 4-5. Ze zit in het laatste jaar van haar Pabo opleiding.

e-mail: wpo.kubus@catent.nl

L

Manon Hekman

Manon staat voor onze groep 6-7-8. Met veel plezier werkt ze, samen met de kinderen, toe naar het vervolg op het voortgezet onderwijs. Ze is alle dagen van de week aanwezig.

e-mail: m.hekman@catent.nl