Het team van kindcentrum de Kubus

Marja Tijs

is directeur van kindcentrum de Kubus. Ze is maandag, woensdag en donderdag aanwezig. De andere dagen is ze op de Sint Nicolaas in Lierderholthuis. De Kubus en de Sint Nicolaas vormen samen een onderwijsteam binnen stichting Catent.

Manon Schrijver

is onze Intern Begeleidster. Zij is verantwoordelijk voor het volgen en begeleiden van onze (zorg)leerlingen. Ze is elke woensdag aanwezig en om en om op dinsdag of donderdag. Daarnaast werkt ze ook een dag op de Sint Nicolaas.

Kirstie Schoorlemmer

werkt in groep 1-2-3. Spelenderwijs leert zijn de kinderen taal, rekenen, samenwerken en nog heel veel andere dingen. Zij is ook het aanspreekpunt voor “nieuwe” ouders. Kirstie is alle dagen aanwezig.

Alieke Benjaminsen

is verantwoordelijk voor groep 4-5. Daar leert zij de kinderen met veel plezier lezen, schrijven, rekenen en nog veel meer. Alieke is maandag tot en met donderdag aanwezig. Sharon Neulen, collega van de Sint Nicolaas, staat op vrijdag voor de klas.

Sharon Neulen

Mieke Meijer

is voornamelijk aanwezig op het kinderdagverblijf. Ook speelt en leert zij samen met de kinderen in de peutergroep op dinsdag en donderdag. Daarnaast staat ze op maandag ook op de buitenschoolse opvang. Mieke denkt veel mee over het beleid en de doorgaande lijn van het kinderdagverblijf naar school en bij de afstemming tussen onderwijs en opvang.

Sanne Stenekes

is ons vaste gezicht op de voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast is ze op dinsdag en donderdag ook op de naschoolse opvang te vinden. Op maandag en dinsdag ochtend is ze verder nog te vinden op de Sint Nicolaas. Daar ondersteunt ze de leraren en kinderen als onderwijsassistent.

Manon van Asselt

werkt in groep 6-7. In de klas heeft zij veel aandacht voor het leren plannen en het begrijpend/ studerend lezen met name bij wereldoriëntatie. Ook begeleidt zij onze stagiaires, waaronder Niels Pasman die donderdag en vrijdag voor groep 8 staat. Manon is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. Op maandag staat Wilma Terpstra voor groep 6-7.

Wilma Terpstra

Marleen Lopulissa

is onze alleskunner op het kindcentrum.  Met evenveel plezier werkt Marleen op het kinderdagverblijf (dinsdag) als op de buitenschoolse opvang (donderdag). Daarnaast is zij regelmatig ook op maandag en woensdag op de Kubus te vinden als zij kinderen begeleidt die wat extra ondersteuning nodig hebben.  Marleen is dan ook voor alle kinderen een zeer vertrouwd gezicht.

Christiane Bloem

geeft les aan onze groep 8. Ze werkt op maandag tot en met woensdag en is het aanspreekpunt als juf Marja niet aanwezig is. Ook begeleidt zij onze stagiaires, waaronder Niels Pasman die donderdag en vrijdag voor groep 8 staat.

 

Ellen Hofstra

is de drijvende kracht achter alle activiteiten die we ondernemen op de opvang. Ze is dan ook op maandag, dinsdag en donderdag te vinden op de BSO. Koken, hutten bouwen, een watergevecht of kijken bij een boerderij in de omgeving. Ellen plant het voor de kinderen.

Marjanne Eilander

is altijd op dinsdag te vinden op de BSO. Ze is heel flexibel en is daarom ook wel op andere dagen aanwezig op de Kubus. In haar vrije tijd maakt ze prachtige taarten. Die creativiteit gebruikt ze ook tijdens activiteiten op de naschoolse opvang.

Niels

zit in het laatste jaar van de Pabo. Zijn eindstage doet hij in onze groep 8 op de Kubus. Daarnaast is hij bezig met een onderzoek gericht op het integreren van de lessen wereldoriëntatie bij de andere lessen die we geven op de Kubus.  Ook een mooie kans om er meer met de kinderen op uit te gaan! Niels is van woensdag tot en met vrijdag op de Kubus te vinden.